Good To SEO | Search engine optimization (SEO) Blog News


Hi all. My website – www.palmislander.com

I have been working on this site for about 8 months now, I only did a few guides because I don’t find much time. Anyway recently I noticed that my website might not get the searches/clicks because of speed.

I checked and yes 30 seconds loading, because of video on the homepage was not a good idea. I decided to just have a picture, it reduced it to 6 seconds, then I worked for days on improving SEO, optimizing making it all load faster, all pages.

Now it’s about 1.6-2.3seconds load time, really nice. But still no clicks and no searches? Like even 1 search would make me happy or know it’s out there working, but now it feels something is wrong with either my site content or some settings.

What could it be?

Thanks for helping!



Source link

READ ALSO  You're In Sales Too (Whether You Like It or Not)
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Buffer
  • stumbleupon
  • Reddit

Join To Our Newsletter

You are welcome

This div height required for enabling the sticky sidebar
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :